
Gister avond had ik het huisje een beetje opgeruimd zodat ik niet zoveel in t weekend hoef te doen. Afwas gedaan, keuken opgeruimd(zie keurige keuken), was in de droger, opruimen, stoffen enz.

Zo zag de kamer vanochtend uit toen ik wakker werd, keurig toch? Nog een dagje werken en dan genieten van het weekend. Vanochtend kon ik niet zo goed uit bed komen. Ik sliep zo lekker. Te laat mijn bed uit gegaan, dus snel douchen en weg want ik moest nog een kaartje kopen.

Dit is de andere kant van de tot nu toe opgeruimde woonkamer, onze "
linving".
Gelukkig heb ik de trein gehaald. Op Amsterdam Zuid WTC moest ik nog een Lion kopen voor Vincent want dat zou ik als verassing voor hem menemen. Hierdoor mijn metro gemist en in de regen staan wachten op de volgende metro richting vlugtlaan.
Op mijn werk gekomen heb ik maar opgebiecht aan Ruud (Systeembeheer) dat ik gister mijn voeding ben verloren. Na de lunch heb ik hem omgekocht met een berlinerbol: zachte deegbol met jam van binnen en plakkerig van buiten.
Ook heb ik samen met Vincent Sami toegezongen omdat hij JARIG was. Dit werd niet zo gewaardeerd, hmmm ik vraag me af waarom niet, Vincent kan goed zingen tenslotte (ik niet zo), misschien was het omdat Sami zijn verjaardag niet wilde vieren??? Ach ja nou in ieder geval Sami; Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Vincent als je dit leest kun je dan zoals gewoonlijk ook even op de spelfouten letten. Gegarandeerd dat je er weer een stuk of wat kunt vinden.

Thuisgekomen had Reinier boodschapjes gedaan voor het avondeten. MMMMM lekker mosseltjes. Eerst hebben we lekker geborreld met bubbeltjes wijn die Elze nog voor ons uit Heidelberg had meegenomen. Daarna hebben we samen gekookt. Ik de fruit-lof salade en Reinier de mosseltjes.

En dit is het resultaat. Een pan vol mosseltjes, stokbrood en sausjes, lof-fruitsalade en een vrolijke Reinier die niet gefotografeerd wil worden voor op mijn '
Blob'(zoals hij dat noemt)

De day after de mossels was dit het explosieve keuken resultaat van het mosselfestijn. Dan maar aan de afwas.
No comments:
Post a Comment